• Hvordan gjør vi det?

  Hvordan gjør vi det?

  Vi tror på hvert menneske evne til å utvikles
 • Kunnskap

  Kunnskap

  Gjennom tankevekkende tekster basert på forskning og utprøvd erfaring
 • Egen refleksjon

  Egen refleksjon

  Som utvikler ditt personlig lederskap, din strategiske ever og lederskap
 • Personlig ledertrener

  Personlig ledertrener

  Som oppmuntrer og utfordrer deg til å ta ditt lederskap til ett nytt nivå
 • Egen arbeidssituasjon

  Egen arbeidssituasjon

  Du trener ditt lederskap i din hverdag på dine egne definerte utfordringer

HELGE DALE:

 
helge Daglig leder i Organisasjonspsykologene.no Helge Dale har arbeidet i Stavanger regionen i mer enn 10 år, og har erfaring som konsulent innen organisasjonspsykologi fra mer enn 40 ulike organisasjoner. Tidligere også undervist som lektor ved BI i faget "Organisasjonsadferd og ledelse".

ALF KOKSVIK:

 
 alf

Er utdannet ved Norges Idrettshøgskole, Høgskolen i Nord-Trøndelag og BI med hovedvekt på pedagogikk, ledelse, organisasjon, marked og sponsing. I tillegg har Alf gjennomført diverse kurs og utviklingsprogrammer innen trening, ledelse og coaching. Alf har jobbet som generalsekretær og idrettssjef i Norges Skiskytterforbund i 8 år, konsulent i Olympiatoppen/Norges Idrettsforbund i 2 år, idrettskonsulent i Lillehammer kommune i 2,5 år.

I Alf sin periode (2000-2008) som leder for Norges Skiskytterforbund økte antall lisensutøvere fra 874 til 1.970. Omsetningen økte fra 11 til 43 millioner og markedsinntektene økte fra 4 til 22 millioner, det vil si mer enn en femdobling.

Som toppleder for en idrett er det ingen i Norge som har flere OL- og VM-medaljer på CV’n – totalt 58 stk. Alf har gjennom sine 10 år i toppidretten opparbeidet stor kunnskap om hva som bidrar til at folk utvikler seg og oppnår resultater. Alf jobber nå i hovedsak med ledertrening.

ØYVIND LARSEN: 

 
 oyvind

Øyvind har en ingeniørgrad fra Høyskolen i Stavanger i tillegg til utdannelse innen organisasjon og lederskap. De siste 5 årene har han arbeidet med lederskapsutvikling og strategi i mange ulike selskaper og organisasjoner. Øyvind var programdirektør for flere lederskasprogrammer i Statoil i 8 år. I denne perioden var han ansvarlig for design, planlegging, bemanning og leveranse i programmer og lederteamprosesser på alle nivå i selskapet. Han var også ansvarlig for “train the trainer” workshops og programmer innen ulike felt (f.eks, fasilitering, coaching og utvikling av lederteam). Han arbeidet også som ledercoach for flere av visepresidentene i Statoil. Han var også del av teamet som utviklet og leverte på kultur- og lederskapssiden ved samenslåingen av Statoil og Norsk Hydro.

Øyvind har ledererfaring fra ulike bransjer (f.eks Universitetssykehuset i Tromsø som leder av HMS, kvalitet og lederutvikling og del av lederteamet. Scandinavian Battery Industri som leder av R&D avdelingen.

Øyvind var også fasilitator/rådgiver for HR-lederen i Oljedirektoratet i en stor endringsprosess (fra hierarkisk organisering til selvstyrte team).